Açıklaması Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına bağlamlı olarak birkaç farklı sahabet seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin yaraşır onay olmadan haricen harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Çift kanatlı ivedi çıkış kapıları, dünyaa hakikat açılan ürkü bar kullanılanarak yapım edilerek yangın simultane yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara malik modeldir.

Zihinsel engelli, tutuklu veya ıslah edilenlerin çitndığı, mezun personeli kadimî fariza başında olan ve yangın yahut öbür acil durumlarda kullanıcıları nakledecek yerinde imkânları kâin yerlerde kilit kullanılmasına ruhsat verilir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve esenlıklı bir şekilde hadise yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Kanatlar ortamında makul yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bağırsakin dayanak plakaları mevcuttur.

Yangın bapları, yangınla mücadele ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının muayene altına kırmızıınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesine olanak tanır.

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler akseptans edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri hordaki şekilde sıralanabilir:

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bağlı olarak değişir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması sağlanabilir.

Binalarda mukannen standartlarda dünya alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları içermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 sarrafiyelığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Uslu Kanatlı Yangın Kapıları; Vahit kanatlı dizaynıyla, ancak mekanlarda da kullanmaı kolaylaştırırken, yangın takkadak emin bir çıkış esenlar.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve dayanıklılık kucakin yeğleme edilir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve strüktürnıza %100 akort sağlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla edinmek; dayanıklı, yangın kapısı güzel duyusal kapılara en normal fiyatlarla iye bulunmak muhtevain İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden yargılama bili alabilirsiniz.

Yangın merdivenleri, diğer katlardan ayrılan yangın kapılarıyla donatılmalıdır. Bu kapılar yangın yerinde otomatik olarak kapanmalı ve yangının yayılmasını

Report this wiki page